Hoppa till textinnehållet

Bilfinansiering – finansiera företagsbilen

Dags att skaffa ny företagsbil? Vi hjälper dig förverkliga ditt företags nästa bilaffär, oavsett vilket märke du vill ha. Vi hjälper till med samtliga finansieringsformer och kan även erbjuda administration om du skaffar bil- eller vagnpark.

Våra finansieringslösningar är märkesoberoende. Det betyder att vilket bilmärke ni än beslutar er för, kan vi erbjuda en trygg och konkurrenskraftig leasingfinansiering. Vill ni under avtalsperioden byta bil kan ni lösa det befintliga avtalet och teckna ett nytt. Som ett alternativ till leasing erbjuder vi även privat finansiering via billån.

Erbjudande: Grön Billeasing

Just nu erbjuder vi lägre ränta om du väljer en klimatsmart bil. Gäller de  250 första levererade bilarna och som längst fram til 31 mars, 2021.

Confident man in car
  • Billeasing

    Billeasing är en förmånlig finansieringsform för dig som behöver en eller flera bilar till företaget. Vi erbjuder billeasing för enstaka bilar eller ramavtal för er som har behov av minst fem bilar.

    Billeasing
  • Avbetalning

    En finansieringsform med ägande- och avskrivningsrätt.

    Avbetalning

Trygghet med en bilförsäkring

Behöver du en bilförsäkring till din företagsbil? Våra försäkringar har ett omfattande skydd och smidig skadehantering. Försäkringen gäller även vid leasing av bil.