Hoppa till textinnehållet

Jubileumstävling Trivselbygden 20 år

Trivselbygden fyller 20 år i augusti 2021 och i samband med detta genomför vi en dekaltävling med syfte att marknadsföra vår fina bygd!


Sätt en dekal på ditt fordon och ha den kvar till dragningen den 27 augusti så deltar du i en utlottning av värdecheckar som gäller i Trivselbygdens affärer, restauranger och turistattraktioner. Dekalerna finns att hämta hos oss samt i varje by i Trivselbygden.
 

 1. Hämta dekal och talong

  Hämta en dekal och talong. Dekalerna finns att hämta hos oss samt i varje by i Trivselbygden. Kontakta respektive byalag för utlämningsställe.

 2. Klistra fast dekal

  Klistra fast dekalen på ditt fordon. Den ska sitta synligt och vara kvar fram till dragningen som sker 27 augusti 2021.

 3. Lämna in talong

  Fyll i din talong och lämna in. Det är du som har ansvaret att den kommer till oss innan den 27 augusti 2021. Talongen kan skickas via mejl, brev eller lämnas personligen på vårt kontor. 

 4. Dragning 27 augusti

  Den 27 augusti 2021 drar vi vinnarna. Vi kontaktar vinnarna.

Vinster

Vi lottar ut värdecheckar av olika värde som gäller i Trivselbygdens affärer, restauranger och turistattraktioner. Se nedan hur många värdecheckar och vilka belopp som lottas ut. 

 

 • 1 st 750 kr
 • 3 st 500 kr
 • 5 st 300 kr
 • 10 st 100 kr
   

Utnyttja vinst

Är du en av de lyckliga vinnarna? Då löser du in din värdecheck hos oss. Vi (Mjöbäcks Sparbank) betalar ut motsvarande belopp som värdechecken är på mot erhållet kvitto från inköp i Trivselbygdens affärer, restauranger och turistattraktioner. Värdechecken är personlig och kan ej överlåtas.