Hoppa till textinnehållet

Placera själv eller få placeringsförslag

Fonder eller aktier? Bekvämt sparande, där du inte behöver hålla koll, eller aktiv sparare? Få konkreta placeringsförslag för fonder utifrån dina behov! Placeringsförslagen byggs upp utifrån risk, spartid och hur aktiv du vill vara. Kom igång och placera nu!

Gör en sparportfölj

Vill du göra en egen sparportfölj? Kolla i vår fondguide som innehåller ett sjuttiotal fonder från både Swedbank Robur och andra fondbolag som våra analytiker valt ut.

Spara enkelt i fonder

Det ska vara enkelt att spara i fonder. Om du vill spara bekvämt och enkelt kan vara våra basfonder passa dig. Våra erfarna förvaltare sköter om ditt sparande. 

Playing in the water sprinkler

Tips för dig som är en aktiv sparare

För dig som kollar ditt sparande ofta finns mycket info att ta del av - Swedbanks rekommendationer och analyser, nättidningen Aktiellt och aktie-TV. 

Aktieinspiration

Ta del av våra aktieanalyser, artiklar och bloggar i nättidningen Aktiellt. Du kan också hitta prospekt för nyemissioner och börsnoteringar som vi är med och arrangerar. Se en introduktion till hur du hittar inspiration på Aktiellt

Inte kund hos oss ännu?

Är du inte kund hos oss ännu men vill börja spara? Välkommen att bli kund!

Informationen på denna sida är framställd av Swedbank för allmän distribution. Sidan är framställd i informationssyfte och innehåller allmän information om produkterbjudanden från Swedbank och Sparbankerna och ska betraktas som marknadsföring. Innehållet på sidan utgör därför inte individuell rådgivning enligt lagen om värdepappersmarknaden eller lagen om finansiell rådgivning till konsumenter. Mottagaren av informationen på sidan bör vara uppmärksam på uttalanden om framtidsbedömningar är förenade med osäkerhet och rekommenderas att komplettera sitt beslutsunderlag med det material som bedöms som nödvändigt. Swedbank påminner om att investeringar på kapitalmarknaden är förenade med ekonomiska risker och du ansvarar själv för dessa risker.