Föreläsning - Naturnära skogsbruk

 • Föreläsare Martin Jentzen, skogsingenjör och expert inom naturnära skogsbruk
 • Måndag 5 juni kl. 17.30
 • Mjöbäcks Sparbank

Kom och lyssna på en föreläsning om naturnära skogsbruk. Du får reda på hur dagens skogsbruk påverkar den biologiska mångfalden och det privata skogsägandet. Du kommer också få höra mer om begreppet hyggesfritt, varför skogsbruket ifrågasätts idag och hur en hållbar användning av skogen kan vara både ekonomiskt lönsam och bra för vår planet.

Om Martin

Martin Jentzen är utbildad skogsingenjör med många års erfarenhet av det traditionella skogsbruket. Han ägnar nu sin tid åt att lära sig själv och andra mer om naturnära skogsbruk samt utveckla företag som fokuserar på hyggesfria och naturnära avverkningar. Han har också skrivit en bok, Skogspraktikan, som ger en bakgrund och förklaring till varför det finns goda skäl att tillämpa ett ekologiskt anpassat skogsbruk.

Martin Jentzen sitter i skogen och tittar in i kameran.
 1. Plats

  Mjöbäcks Sparbank
  Lidavägen 1, Överlida

 2. Datum

  Måndag 5 juni

 3. Tid

  17.30 Mingel med lättare förtäring
  18.00 Föreläsningen börjar
  19.00 Martin svarar på frågor

 1. För vem?

  Föreläsningen riktar sig till dig som är kund och intresserad av skogsbruk eller vill lära dig mer om ämnet. Föreläsningen kostar inget.

Anmäl dig för att säkra din plats

Du behöver anmäl dig för att komma på kvällen, senast 15 november. Då vi har ett begränsat antal platser är det först till kvarn som gäller.