Hoppa till textinnehållet

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Aktuellt just nu

Överkroppsbild på Carolina Skogsberg

Carolina Skogsberg - Ny VD på Mjöbäcks Sparbank från 1 maj 2019

Carolina Skogsberg har varit ledamot i Sparbankens styrelse sedan 2006 och går nu in i rollen som VD för Sparbanken. Carolina kommer senast från Stena Recycling där hon de senaste åren haft olika ledande befattningar. Hon bor och är uppvuxen i Älekulla.
- "Jag ser med stor glädje framemot mitt nya uppdrag. Som styrelseledamot har jag fått en god inblick i bankens verksamhet och värderingar och det känns riktigt roligt att bygga vidare verksamheten tillsammans med alla engagerade medarbetare. Vi ska fortsätta vara en stark lokal Sparbank med hög personlig service." 
Styrelsen och personalen hälsar Carolina hjärtligt välkommen och lycka till med sitt nya uppdrag!

Vi bygger om mjobackssparbank.se

Vi byter just nu teknisk plattform och på grund av detta kan det uppstå vissa störningar med sidor som inte fungerar som det ska. Vi hoppas ni har förståelse med detta. Är det något som ni inte hittar eller har synpunkter på så kan ni höra av er till oss.

Varning för falska samtal

Bedragare ringer och påstår att de är från banken eller polisen. De vill komma åt koder från dosan eller att du loggar in med Mobilt BankID. Om du får den här typen av samtal: Lägg genast på. Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter? Kontakta banken på telefon eller besök närmaste bankkontor.

Så skyddar du dig mot bedrägerier
Kontakta oss

Vill du bli kund?

Vi hjälper till med bankflytten, allt för att göra det bättre för dig.

 

Kundtjänst

0325-327 00

Digital support

0771 - 97 75 12

Spärrservice

08 - 411 10 11

Följ oss!

Få uppdateringar och se vad som händer hos oss på Facebook. 

Populära sidor

Guider

 1. Räkna ut IBAN

  När du ska ta emot en utlandsbetalning behöver du räkna om ditt kontonummer till ett IBAN. Du behöver även ha ett BIC/Swift-nummer. 

  Räkna ut IBAN

   

 2. Kontoanmälan

  Gör en kontoanmälan till Swedbanks kontoregister, oavsett vilken bank du är kund i. Du får in pengarna till kontot du anmäler och slipper pappersavier. Gäller bland annat CSN och Jordbruksverket.

  Kontoanmälan

  •  
 1. Öppna kort för internetköp

  Vill du handla på nätet eller prenumerera på tjänster behöver du öppna ditt kort för internetköp. För att det ska vara enkelt har vi gjort en steg-för-steg-guide.

  Guide - Öppna kort för internetköp

 2. Har ditt barn en ny telefon?

  Och de digitala tjänsterna som Swish och Sparbanken Ung inte fungerar? Då behöver ni ladda hem ett nytt Mobilt säkerhetsID, som går smidigt att göra av en förmyndarne i internetbanken eller mobilbanken.

  Guide - Ladda hem nytt Mobilt säkerhetsID

Beställ utländsk valuta

Genom samarbete med Unimon kan du köpa din valuta tryggt och smidigt online. Betalningen gör du via kort eller direktbetalning (internetbanken). Valutan skickas sedan via REK till valt utlämningsställe inom 2-3 bankdagar till priset av 35 kr för valutaköp upp till 5000 SEK. Välj mellan flera olika valutor.

Vybild i Rom över Vatikanstaten

Prata med barnen

Tyvärr är bedrägerier ganska vanligt, även mot barn. Prata med ditt barn för att undvika att det drabbas. Det kan vara bedragare som hör av sig på olika sociala medier eller spel. T.ex. sker för tillfället bedrägerier på den populära spelplattformen Fortnite. 

Kontakta oss gärna för tips, råd och mer information. 

Youths at a bus stop looking at mobile.

Börja pensionsspara

Det är aldrig för tidigt att börja pensionsspara, speciellt inte om du vill kunna njuta under pensionen utan att vara orolig över din ekonomi. Räkna ut hur mycket du behöver spara och kom igång! Om du tycker det är krånglig eller svårt så hjälper vi dig gärna. 

Al fresco dining by candlelight.
Hands on hands.

Swedbank aktiekurs

SWED-A -0,79 %
144,00 SEK
(
2019-05-17
17:29
)