Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Företag

Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster för ditt företag som förenklar din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar just ditt företag inom bland annat finansiering, lönehantering och betalningar.

Vi hjälper dig!

Planerar du att starta upp eget företag eller ta över ett befintligt? Har du koll på alla försäkringar och pensionslösningar? Vill du investera i nya maskiner eller behöver du hjälp att placera företagets kapital?

Vi hjälper dig med dina planer och funderingar. Kontakta oss och boka tid för rådgivning.

Mjöbäcks Sparbanks Entré

Många företagare letar efter

Prata skog och lantbruk med oss

Skog och lantbruk är en viktig del av Trivselbygden, därför är det en viktig del för oss. Våra skogsrådgivare kan hjälpa dig med frågor kring din gård, så som generationsskifte, deklaration och skattefrågor. 

Tips och råd

Digital säkerhet

Mycket kan hända på internet om man inte är försiktig. Läs gärna om hur du använder våra digitala tjänster säkert.

Juridiska tjänster

Kompanjonsavtal, konsultavtal och anställningsavtal. Har du koll på det juridiska? Anna Mann, vår samarbetspartner på Sävekulla juridik kan hjälpa dig.

Föreningar

Vi stöttar föreningslivet i Trivselbygden, prata gärna med oss så kan vi titta på vad vi kan göra för er.

Couple taking a selfie

Trygghetspaketet

Hur påverkas du ekonomiskt vid sjukdom eller olycksfall? Hur ser din tjänstepension ut? Kolla vad du kan få ut av våra försäkringspaket för företag och se vad de kostar dig.

Paying at the restaurant

Så fungerar ditt företagskort

Har du fått ett nytt företagskort? Här hittar du tips och information om hur du använder kortet och hur du hanterar koder och lösenord på ett säkert sätt.

Spara

Hur företaget väljer att spara och placera beror på er situation och era mål. Hur stort belopp det rör sig om, om pengarna ska finnas tillgängliga och risknivå är sådant som spelar in. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Female worker working on seedlings in greenhouse