Meny
Vår verksamhet
Samhällsengagemang

Vägen till ekonomisk frihet

Exklusiv kundkväll för kvinnor

  • Tisdag 28 maj kl. 17.30-19.15
  • På Mjöbäcks Sparbank, Lidavägen 1 Överlida
  • Lär dig om sparande på börsen, hållbara investeringar och vardagsjuridik

Tjejvällen är fullsatt. Anmäl dig som reserv så kontaktar vi dig om vi får avhopp.

Five female employees at Mjöbäcks Sparbank laughing and smiling.

Tjejer, kvinnor och damer – Varmt välkomna till en kväll fylld med inspiration och kunskap för att öka din ekonomiska frihet. 

 

Vi kommer att prata om sparande på börsen, hur man investerar hållbart för framtiden och viktig vardagsjuridik som påverkar din finansiella hälsa. Våra tre kunniga föreläsare kommer dela med sig av sin kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig ta nästa steg mot en sund och hållbar ekonomi. Dessutom bjuder vi på förtäring för att göra kvällen ännu trevligare.

 

Vem ska komma? Alla kvinnor såklart! Oavsett om du är ung eller gammal, nybörjare eller erfaren så kommer du när kvällen är slut ha nya kunskaper att använda i din resa framåt.

 

Anmäl dig redan idag och låt oss tillsammans skapa en framtid där hållbart sparande och ekonomisk frihet är en del av din vardag!

Varför är kvällen exklusivt för kvinnor?

Vi vet att kvinnor generellt sett har en sämre finansiell hälsa än män, och vi vill vara med och ändra på det. Därför har vi styrt upp denna kväll för att ge dig inspiration, tips och kunskap som ger dig förutsättningarna till en bättre ekonomi.

Föreläsare

Ulf Sigbratt

Fondspecialist på Swedbank Robur

Van föreläsare som talar om varför man ska spara på börsen, som i fonder, istället för på konto. Vad vi kan förvänta oss av börsen framöver och varför månadssparande är så fantastiskt.

 

Linnea Zanetti

Portföljförvaltare på Swedbank Robur

Jobbar som förvaltare för Roburs "impactfonder", fonder som investerar i bolag som kan bidra till FN:s globala hållbarhetsmål kan uppnås. Djupdyker i fonderna hon förvaltar, i hållbarhet och hur man med sitt sparande kan göra hållbara val.

Anna Mann

Jurist och företagare

Driver Sävekulla Juridik. Ger dig kunskap hur du ska trygga din och din familjs framtid och ekonomi. Guidar när man behöver testamente, samboavtal, gåvobrev, äktenskapsförord och framtidsfullmakt och vad som kan hända om man inte har avtalen på plats.

Skicka in din fråga till tjejkvällen

Skicka in din fråga - vi ser till att den blir besvarad under kvällen.

Du får givetvis ställa frågor på plats, men vi vet att alla inte är bekväma att prata inför folk så därför får du möjlighet att ställa din fråga här. Vi kommer inte nämna vem det är som ställt frågan. 

Och kom ihåg, det finns inga dumma frågor.

Anmälan

Vi har ett begränsat antal platser. Dröj inte allt för länge med att anmäla dig, kvällen vi anordnade i april var fullbokad på mindre än ett dygn.

Tjejvällen är fullsatt. Anmäl dig som reserv så kontaktar vi dig om vi får avhopp.

Cash desk with seating area in front.

Om Mjöbäcks Sparbank

Som sparbank går våra vinster inte till några aktieägare, för det har vi inga. I stället går den tillbaka till Trivselbygden som är det område vi verkar i och har gjort sedan banken grundades 1904. För oss är det viktigt med den personliga omtanken och goda servicen. Därför träffar vi gärna våra kunder och svarar snabbt i telefon. Vi är med våra kunder under hela livet - från barnsben till ålderns höst. Hos oss får du hjälp med banktjänster, sparande, lån och försäkringar men framför allt, du får hjälp till en hållbar och sund ekonomi.

Vi fyller 120 år

Vi fyller 120 år!

Det firas med olika aktiviteter under året. Följ oss på sociala medier så du kan fira med oss!